onsdag 9. desember 2015

Sunt - og litt usunt

Jeg må tilstå en ting, jeg eeeeelsker godteri, kaker og pinnekjøtt.
Jeg må også tilstå en annen ting, jeg har allerede lagt på meg i høst og de par-tre ekstra kiloene skal vekk på nyåret. Ikke akkurat nå, jeg er tross alt realist, hallo, det er jul - se første tiståelse, men rett over nyttår skal de bort.

Planen min nå er derfor at det i hvert fall ikke skal bli mer. Jeg skal ikke legge på meg i desember!
Ugh, hvordan skal jeg få til det liksom.
Sunn mat innimellom slagene, og godterifrie dager.
Som denne uka, fisk til middag hver dag.
Og sunne lunsjer og mellommåltider. Frukt, grønnsaker, nøtter, mandler.

Her er mitt favoritt klokka-tre-måltid om dagen :)

Og denne hælige grønne smoothien som f.eks frokost eller formidagssnack.
Dette er Gry Sinding sin fantastisk gode Grønn energibombe! Full av grønt og sunt, og metter som et lite måltid.
À propos, jeg har forresten meldt meg på Grys 2016-kurs, Din Beste Versjon. Det tror jeg blir kjempespennende! Gleder meg til å begynne :)

Foruten sunn mat i desember, har jeg store planer om både trening og uteaktiviteter. Åh, enn om det kunne kommet snøøøø!
Sats-Elixia her i Trondheim har forresten blitt til Fresh Fitness nå. Jeg er kjempespent på hvordan det blir. Til nå har jeg igrunnen ikke merket stor forskjell, ikke anna enn at kaffen ikke lenger er gratis... men det er kanskje ikke det viktigste.

En annen, nesten uunnværlig hjelper, er appen Lifesum, hvor jeg registrer hva jeg spiser og når jeg trener, så holder den regnskapet for meg. Den er helt genial for å ha oversikt. Kjempeviktig hvis en skal holde vekta nå i jula. Det blir ikke lett, men jeg skal klare det altså!

Men som jeg sa først her, jeg eeeeeelsker kaker. Og det blir julekaker her i huset også! Og godteri. Og pinnekjøtt :)
I dag har jeg forresten bakt 73 berlinerkranser. Det er første gang jeg har bakt det, og jeg er kjempefonøyd. Og - ja- jeg har sniksmakt en, og den var kjempegod.
Se her!
 
Åja, forresten. Jeg ble forresten endelig ferdig med ny utgave av mannens brune sokker. De som jeg egetlig strikka i sommer, men som skulle få ny hæl.

Jeg er så veldig mye mer fornøyd med sokkene nå som de får hælflapp. Og nå er jeg ett seg nærmere i min jakt på Den perfekte tå-opp sokken. 

Og mottker, han var kjempefornøyd han :)
Hvis vi snart får snø kan han bruke dem på skitur.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar