mandag 23. juni 2014

Oppsummering

Det er mange grunner, det har vært travelt, det har skjedd mye... 
og så kan jeg godt skylde litt på min egen giddaslaushet, jeg har rett og slett ikke satt meg ned foran pc'en min for å blogge på lenge. Det har bare blitt sånn.

Så nå får det bli med en oppdatering for de siste par månendene. For selv om jeg ikke har blogget, så har jeg fått gjort ganske mye, synes jeg selv :)
1. Jeg lærte å brette origamistjerne en såkalt Bascetta star. Det var kjempegøy, og vanskelig, og jeg må gjøre det igjen snart så jeg ikke glemmer hvordan det skal gjøres. Jeg ser for meg julegaver kanskje...
2. Lille beibisen min har blitt to år allerede og han syntes det var kjempegøy å åpne pakker.
3. Min første fotobok! Jeg har funnet ut at fotobøker må være løsningen for meg som gjerne vil lage album men som ikke har tid til å lage så mange album. Nå blir det fotobøker fra reiser og ferier. Denne er fra Spaniaferien vår for noen år siden. Jeg var så fornøyd med meg selv nå som jeg fikk laget den fotoboka - endelig! Jeg bestilte den fra Shutterfly.
4. Jeg ble ferdig med denne. Det bli litt sånn project failed men ferdig likevel. Årsak: det ble ikke mer filmtid, og så skulle vi på Fjellværøya i påska og da ville jeg ha med meg det strikketøyet for å bli ferdig med den genseren, så jeg ga opp hvor-mange-filmer-prosjektet for denne gangen og ble ferdig med genseren på et par kvelder i påska. Og så har jeg bestemt meg for å prøve meg igjen til høsten, for jeg elsker den genseren og vil gjerne ha fler :)
5. Mannen og jeg har vært på kjærestetur i Berlin ♥ Love that city!!! Det var utrolig bra!
6. Og vi spiste helt fantastisk sushi på Kuchi ♥ Vi må tilbake både til Berlin og til den sushirestauranten.
7. Ferdig med Pickles klassisk angoragenser. Jeg tror dette allerede har blitt en av mine absolutte favoritter! Jeg strikket den med lange ermer og ikke trekvart. Fargen er mørkeblå Posh, den er så lekker!
8. Og plutselig gikk jeg til anskaffelse av disse nydelige Knit-Pro heklekrokene. Jeg kjøpte dem fra Stäkets Hantverk i Sverige. De var jo kjempebillige der og lav porto og de lå i postkassa mi etter bare et par dager. Jeg tror jeg skal kjøpe resten av størrelsene også snart, så jeg har fullt sett ;)
9. 17. mai-kjole som jeg sydde selv av et gammelt gardinstoff som jeg hadde kjøpt for noen tiere på en bruktlåve atme Moss for noen år siden. 
10. Påbegynt (og snart ferdig!!!) Peggy Sue cardigan. Det er mitt første top-down prosjekt og det funker jo veldig bra :) Jeg bruker Debbie Bliss Rialto DK Merino. Deilig og lekkert!
11. Low-fat kaffelatte med skumma melk og stevia. Nammis!!!
12. Containerfunn. Noen holdt på å tømme et hus nedi bakken her, jeg ringte på og spurte om jeg kunne få kikke i containeren, de sa bare kikk, ta det du vil ha, bare pass på så du ikke skader deg... 
Det meste var dessverre smadra, men jeg fikk huka tak i det gamle bordet, og kakeboksene, og den lille søta dukka, og ikke minst, stolene. To fine stoler til arbeidsrommet, som viste seg å være ekte Dysthe design fra 1960-tallet! Hvor heldig går det an å være!?! :)
13. Nok en fotobok, en liten en 8x8" fra en langhelg i Helsinki i fjor. Denne er også fra Shutterfly.
Jeg tror jeg skal skrive litt mer om fotobøker en gang, for det var skikkelig gøy å lage.
14. Lekker sommerwashi - ikke sant! Kjøpte på Hobbykunst Megastore da vi var på hytta for noen uke siden. Har jeg forresten sagt at jeg digger washitape? 
15. Som sagt, tur til hytta, på østlandet. To langhelger faktisk. Med helt fantastisk vær. Gutta mine bada til og med.
16. Og når det er sommerstemning på hytta må det sommerføtter til, med sølvfarga Ipanemas og ikke minst, deilig gul neglelakk! Opi - Need Sunglasses?

Nå har jeg en forkjølelse som skal kureres bort, det er snart ferie og mye som skal være ferdig før det.
Jeg satser på å våkne frisk og fin i morra tidlig ti len ny dag med nye muligheter ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar